Нашата надворешна служба,секогаш е подготвена за Вас
Компетентни,со практично искуство,школувани:  нашиот  преставник во
надворешната служба е токму таков.Тој секогаш знае, Вие за што зборувате и
мислите .Тој честопати е и од вашата професија.И не е само теоретичар ,туку и
практичар ,бидејки постојано и интензивно се едуцира .
Ние не ја поседуваме само стручноста.Ние работиме со срце,ги почитуваме вашите
потреби,не сме комплицирани  и цврсто стоиме на земја- такво мислење имаат
нашите клиенти за нас...


родажен и логистички тим.
Главна За нас Услуги Продукти Новости Контакт
е-Каталог на производи од
FÖRCH

Погледнете внатре, можеби
ќе го пронајдете тоа што го
барате.
Продукт Каталог
Продукт е-Каталог
Услуги и сервис
Контактирајте не
Имате прашања?
Сугестии?
Информации за производ?
Контактирајте не!
FÖRCH има годишен обрт
од 300 мил.Евра,  2.100
вработени, 1.300 во услуга
и сервис, 17 компании како
и 20  ќерки компании.
Ова е Theo Förch

    Automotive trade
    Construction trade
    Metal trade
    Industrial maintenance


Директно симнете ги
брошурите и каталозите
за принт, упатства за користење и инструкции.
Downloads
Комплетен каталог за
прелистување во Flash.
Каталог за листање
Главна / Услуги/


www.fenix555.mk | All Rights Reserved 2013 © | developed by dRAiVe |