Феникс555 дооел  е официјален претставник на германскиот концерн FÖRCH. Ние
нудиме над 40,000 артикли и ја покриваме територијата на Р.Македонија . Нашите
клиенти добиваат 24 часовна  телефонска поддршка и сервис.

FÖRCH има над 100.000 клиенти во повеќе од 50 држави. Ние сме успешни на
меѓународниот пазар благодарение на професионални висококвалитетни артикли
произведени во Германија и одличен продажен и логистички тим.

FÖRCH е една од водечките компании во директна трговија.Ги задоволува 
потребите на автомобилски и карго сервиси, машински, дрвопреработувачки
компании, како и градежно-монтажни активности и др. Во нашата програма на
артикли, нудиме индустриска хемија, градежна хемија, артикли за обработка на
материјали (сечење и дупчење),артикли за  заварување и лемење, сврзувачки
елементи, анкери и типли ,артикли непходни за монтажа на  електро инсталации и
електроника, рачни алати, авто и карго додатоци, лични заштитни средства,
електричен, батериски и и пневматски алат.....
Ние обезбедуваме широка палета на производи, одлична услуга, експертска
консултација и одличен квалитет.
родажен и логистички тим.
Главна За нас Услуги Продукти Новости Контакт
е-Каталог на производи од
FÖRCH

Погледнете внатре, можеби
ќе го пронајдете тоа што го
барате.
Продукт Каталог
Продукт е-Каталог
За нашата фирма
Контактирајте не
Имате прашања?
Сугестии?
Информации за производ?
Контактирајте не!
FÖRCH има годишен обрт
од 300 мил.Евра,  2.100
вработени, 1.300 во услуга
и сервис, 17 компании како
и 20  ќерки компании.
Ова е Theo Förch

    Automotive trade
    Construction trade
    Metal trade
    Industrial maintenance


Директно симнете ги
брошурите и каталозите
за принт, упатства за користење и инструкции.
Downloads
Комплетен каталог за
прелистување во Flash.
Каталог за листање
Главна / За нас /


www.fenix555.mk | All Rights Reserved 2013 © | developed by dRAiVe |